Participativni proračun

UREDITEV "PAVILJONA" V BORŠTU

Boštaranka  –  11. 07. 2020  –  Območje 5

V Borštu imamo lepo dvorano, katera se oddaja v najem za različne priložnosti. Poleg nje stoji paviljon, v katerem je povsem dotrajana kuhinjska niša in kateri služi kot pomoč pri pripravi različnih prireditev. Paviljon so zgradili krajani sami na lastne stroške. Po mnogih letih je potreben prenove. 

V paviljonu bi bilo potrebno postaviti po tleh nove ploščice, ga prepleskati ter urediti novo kuhinjsko nišo (skupaj s hladilnikom). Ureditev paviljona bi bistveno izboljšala družabno življenje v Borštu. Vaščani bi se lahko tako večkrat družili in si priprabili kak prigrizek. Prav tako bi pripomogla pri oddaji dvorane v najem. 

V paviljonu bi se postavili po tleh ploščice, potrebno bi ga bilo prpleskati ter dokupiti kuhinjsko nišo. Samo izvedba projekta je nezahtevna in projekt bi bil lahko hitro zaključen. Vaščanom pa bi to veliko pomenilo. 

Projekt bi se izvajal nasproti dvorane v Borštu.

Projekt bi se lahko pričel izvajati takoj. Zaključen bi lahko bil do aprila 2021. 

Po izvedbi projekta bi se izboljšalo družabno življenje v Borštu prav tako bi ureditev paviljona bistveno pripomogla k oddaji dvorane v najem za različne priložnosti. 

Vrednost projekta

5000 €