Participativni proračun

Ta projekt ni bil izglasovan.

Ureditev kuhinje v zadružnem Mlinu v Kubedu

vojko udovič  –  11. 07. 2020  –  Območje 5

Imamo prostor v opuščenem Mlinu, sedanjem zadružnem domu, ki je primeren za ureditev kuhinje. Potreba po ureditvi kuhinje je nastala zaradi velikega povpraševanja po pripravi hrane ob raznih prireditvah in organiziranih pohodih.

Predlagamo ureditev prostora ( velikost 16 m2), ki zajema napeljavo tekoče vode in odtoka - priključki so v bližini; dopolnitev električne napeljave in ureditev sten in tal. Poleg ureditve prostora je potrebno nabaviti osnovne gostinske aparate in ostalo opremo.

Kuhinjo bi uporabljali za pripravo hrane ob organizaciji prireditev, skupščine društva SKALA Kubed in drugih društev in ob raznih dogodkih, delavnicah, krožkih ter ob večjih intervencijah, požarih. V omenjenem objektu nameravamo urediti prostore za prenočišča do 24 ljudi za katere bi pripravljali tople obroke. Kuhinja bi služila tudi za pripravo peciva za prireditve v Kopru kot sta:  Sladka Istra in Koper na dlani, na katerih se predstavljajo člani društva SKALA Kubed

Opraviti je potrebno postavitev predelne stene in opraviti beljenje vseh sten. Po tleh je potrebno postaviti tlak in položiti ploščice. Dopolniti električne priključke in opraviti potrebne meritve električne napeljave. Nabava pomivalnega korita in urediti priklop na vodovod in odtok. Nabava drugih  gospodinjskih aparatov in opreme: pripravljalni pult, konvektomat, roštilj itd.

V Kubedu v opuščenem Mlinu - sedanji zadružni dom, na naslovu Kubed 8

v letu 2021 - 2022

Predvideni prostor bi bil urejen in opremljen za kar je tudi namenjen. Omogočala se bi dodatna ponudba in možnost dodatne promocije in oživitev turizma. Vsekakor pa bi kuhinja bila izrednega pomena za vas in za širšo okolico.

Vrednost projekta

20000 €